Winter is Coming

Gala der A.S.R. Nereus

19 december 2014

Programma

Op 19 december wordt u allen verwacht op Kasteel de Berckt in Baarlo, ongeacht het soort arrangement dat u heeft aangeschaft. Op eigen gelegenheid reist u af naar de locatie, waar u met open armen wordt ontvangen.

Hebt u een arrangement dat toegang tot het diner bevat, dan bent u welkom om tussen 18:00 en 19:00 aan te schuiven in de Napoleonzaal en de Maaszaal. U zult genieten van een heerlijke maaltijd, waarbij de drank in overvloed zal vloeien. Na uitgebreid te hebben getafeld, begeeft u zich naar het Grand Café voor een inleidende borrel.

Bent u enkel in het bezit van een kaartje voor het gala zelf, dan vindt voor u de ontvangst plaats tussen 23:00 en 00:30. Het gehele gezelschap zal zich dan verplaatsen naar de Kapel, waar het gala daadwerkelijk zijn aanvang neemt. Tot in de vroege uurtjes zal het feest zich hier afspelen. Vervolgens stapt u in één van de bussen, die u rechtstreeks terugbrengt naar Amsterdam.

Bedraagt het door u aangeschafte arrangement ook een overnachting, dan wacht u en uw date na het gala een slaapvertrek met badkamer en opgemaakt bed. Nadat u hier de nacht hebt gespendeerd, kunt u ’s morgens vanaf 09:30 aan tafel plaatsnemen voor de hoognodige brunch. Om 13:00 checkt u zich uit en reist op eigen gelegenheid terug naar Amsterdam.

Onze Sponsors

randstad

blaffende vis

huisartsen sarphatipark

qualitytie

taxi zuid-oost nederland