IOE ~ oud-Nereus ~ sponsoring ~ contact ~ English

oud-Nereus

Doneer nu!

Vanaf nu is het mogelijk om online een aanmeldingsformulier voor Oud-Nereus in te vullen! Dit houdt in dat u éénmalig een formulier in vult en daarna niet meer herinnerd hoeft te worden aan uw donatie. U bent donateur vanaf €30,- per jaar, gemiddeld doneren Nereïden €80,- per jaar of stellen een fiscaal zeer aantrekkelijke periodieke schenking vast van gemiddeld €160,- per jaar.

Jaarlijks doneren via automatische incasso

Klik hier om via een jaarlijkse donatie per automatische incasso oud-lid te worden:
Online aanmeldingsformulier Oud-Nereus

Periodieke Schenkingsovereenkomst

U kunt uw donatie aan Oud-Nereus ook voor bepaalde of onbepaalde tijd vastleggen in een periodieke schenkingsovereenkomst. De wettelijke minimumlooptijd is 5 jaar en het minimumbedrag per jaarlijkse termijn is €100. U geniet als donateur fiscaal voordeel als u per periodieke schenkingsovereenkomst schenkt; afhankelijk van uw inkomen kunt u tot wel 52% aftrekken bij uw belastingopgave. Als u als donateur van €100 of meer op jaarbasis overstapt, doneert u dus meer, en betaalt u minder!

U kunt een periodieke schenkingsovereenkomst aanmaken via dit online formulier. De Commissaris Reünisten neemt vervolgens contact met u op en maakt alles voor u in orde.

Belangrijk voor belastingaangifte:
- Incassant ID: NL31ZZZ405316260000
- RSIN/Fiscaal nummer: 003744632
- Transactienummer: zie voor uw persoonlijke nummer uw periodieke schenkingsovereenkomst verstuurd door de Commissaris Reünisten. Mocht u schenken door middel van een notariële schenkingsovereenkomst, dan kunt u 0 ('nul') invullen bij transactienummer.

Éénmalige donatie via iDeal

Als u maar één jaar gebruik wilt maken van de voordelen van Oud-Nereus en op de hoogte wilt blijven van Nereus, doe dan een iDeal-donatie via het onderstaande formulier.
plaatje

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Bij het donatiebedrag zal € 1,18 worden opgeteld voor iDEAL-transactiekosten.

--

Als u liever uw periodieke schenking per notariële akte vastlegt, dan kan dat natuurlijk ook. Dit is niet noodzakelijk, en hier zijn wel kosten aan verbonden. U kunt e.e.a. per volmacht regelen bij Notariaat Spier & Hazenberg, waar Oud-Nereïd Herman van den Eerenbeemt als notaris werkzaam is. U kunt een dergelijke volmacht bij het Nereusbestuur aanvragen via reunisten@nereus.nl.

U kunt ook bij Spier & Hazeneberg terecht als u wilt doneren per legaat of erfstelling. U kunt contact met het kantoor opnemen via info@spierenhazenberg.nl.

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw bijdrage.

Actueel

Er zijn geen actuele berichten

© A.S.R. Nereus ~ ontwerp: Rolf de Jonker@Loupe ~ techniek: Aron Beekman & Sebastiaan de Stoppelaar ~ colofon

adres

A.S.R. Nereus
Amsteldijk 130a
1078 RT Amsterdam
route

email

bestuur@nereus.nl

telefoon

+ 31 (20) 679 71 17

meer contact »