IOE ~ oud-Nereus ~ sponsoring ~ contact ~ English

nieuws

Klassementswinst voor EJZ en EJL

1 juli 2019 19:56 | Judith de Wilde | gewijzigd: 1 juli 2019 19:58 | Judith de Wilde

Zowel Eerstejaars Licht als Eerstejaars Zwaar stonden al op nummer 1, toen zij op de NSRF ook nog blikte. Een fantastische prestatie van de mannen!

De Eerstejaars Zware vier blikte ook, met daarin Slijkerman, Kroeze, Smits, Vollebergh en stuurvrouw Normahg. De 4+ stond niet ingeschreven voor het Hej4+ klassement, maar heeft desalniettemin het veld behoorlijk aangeveegd.

Eerstejaars Dames is in het klassement op een vierde plaats geëindigd. Ze begonnen het seizoen sterk, maar hadden te kampen met wisselvallige dagen later in het seizoen. Sprintend waren de dames echter niet te stoppen; het van Lier Sprintklassement wisten de dames binnen te slepen. De Eerstejaars Lichte Dames is vijfde geworden, de ploeg voer een relatief steady seizoen.

Bovenstaande resultaten maken dat Nereus de prijs voor best presterende eerstejaars vereniging in ontvangst mag nemen. Een enorm compliment aan alle roeiers en coaches die hierbij hebben bijgedragen!

Tijdens de zondag van de NSRF Slotwedstrijden wonnen verder nog Michiel Oyen (HE2-), die zich samen met Mitchel Steenman (Willem 3) voorbereidt op Henley Royal Regatta aankomende week. De tweeling Martine en Marike Veldhuis sloten het seizoen samen af in de 2x, allebei vervolgen een ander zomertraject. Marike Veldhuis blikte ook nog een met Yumiko van Diest in hun World Cup 4x ploeg.

Reacties (0)

© A.S.R. Nereus ~ ontwerp: Rolf de Jonker@Loupe ~ techniek: Aron Beekman & Sebastiaan de Stoppelaar ~ colofon

adres

A.S.R. Nereus
Amsteldijk 130a
1078 RT Amsterdam
route

email

bestuur@nereus.nl

telefoon

+ 31 (20) 679 71 17

meer contact »