IOE ~ oud-Nereus ~ sponsoring ~ contact ~ English

nieuws

Marleen van der Wel beoogd f.t. Commissaris Competitie der A.S.R. Nereus

27 mei 2019 17:47 | Lotte van 't Hooft | gewijzigd: 27 mei 2019 17:57 | Lotte van 't Hooft

Op dinsdag 14 mei werd Marleen van der Wel ontvoerd vanaf Café Hesp waar zij op het terras zat. Na het bijkomen van de schrik antwoordde zij met een volmondig ''JA'' tijdens het roeien van de Ringvaar

Marleen werd ontvoerd terwijl zij genoot van een witbiertje in de zon bij Café Hesp. Zij werd op de Vertrouwen gezet en gevaren door de Amsterdamse grachten. Via een spoor van shotjes vond zij haar weg naar de Hotshots.

Marleen was overmand van schrik gezien haar reisplannen, maar maakte uiteindelijk uiteraard de juiste keuze. Terwijl Marleen de barre tocht van 100km aflegde tijdens de Ringvaart Regatta werd in de volgauto geluisterd naar de Ringvaart Radio. Via de Ringvaart Radio en vanuit de boot klonk een volmondig ''JA!'', Hulde!

Marleen van der Wel kwam aan op Nereus in 2015. In haar eerste jaar roeide ze in Dames 3 en in de jaren die daarop volgde coachte zij eerstejaars competitieploegen. Marleen zat in de Damesch Clubacht '17/'18, waarmee zij de Kruithuisbokaal won. Dit jaar zorgt zij er als hoofdcoach voor dat alles bij de Heeren Clubacht in goede banen wordt geleid.
In commissies heeft Marleen zich verdienstelijk bewezen als Praeses van de Nereus Alpine Commissie en als Commissaris Wedstrijd van de Nereus Carpit Noctem Commissie.

Reacties (0)

© A.S.R. Nereus ~ ontwerp: Rolf de Jonker@Loupe ~ techniek: Aron Beekman & Sebastiaan de Stoppelaar ~ colofon

adres

A.S.R. Nereus
Amsteldijk 130a
1078 RT Amsterdam
route

email

bestuur@nereus.nl

telefoon

+ 31 (20) 679 71 17

meer contact »