IOE ~ oud-Nereus ~ sponsoring ~ contact ~ English

nieuws

Robert van der Ploeg beoogd f.t. Quaestor II der A.S.R. Nereus

21 mei 2019 16:00 | Beatrijs Bijl | gewijzigd: 25 mei 2019 14:05 | Beatrijs Bijl

Op donderdag 2 mei 2019 werd Robert van der Ploeg weggetrokken bij een dinertje om een tocht door Amsterdam te maken. Na twee weken zei Robert op 15 mei volmondig "JA" op Quaestor II!

Op 15 mei 2019 werd Robert ‘ontvoerd’ tijdens een dinertje en meegenomen in de bak voor een tocht door Amsterdam. Na een tijdje over de ring te hebben gezworven werd Robert tijdelijk geparkeerd bij Blijburg, waar hij moest laten zien hoe het ging met het innemen van een biertje. Vervolgens werd er doorgereden naar Nereus, waar in de loods onze geliefde licht- en geluidsman Serv al bezig was om alles onherkenbaar om te toveren. In de loods moest Robert zich door de rook en lichten een weg naar uw bestuur zien te banen terwijl hij werd afgeleid door verschillende soorten muziek. Hier werd hem gevraagd of hij de functie van Quaestor II in het bestuur ’19-’20 op zich wilde nemen. Robert moest nog iets regelen met zijn studie, maar op 15 mei kwam door middel van een hilarisch filmpje het verlossende antwoord. In de rust van De Graafschap-Ajax zei Robert volmondig ‘’JA’’. Waarvoor hulde!

Robert kwam aan op Nereus in de Afroeiperiode van 2015 en na het doorlopen van de kruisjesperiode kwam hij terecht in Heren V. Ondanks de geweldige coaching bleek roeien niet het grootste talent van Robert, waardoor hij zich in februari 2016 mocht toevoegen aan de TapCommissie. Het jaar daarop coachte hij zeer veel en zit sinds december 2016 ook in de Commissie Technische Ondersteuning. In 2017-2018 heeft hij de taak van Gebouw Commissaris op zich genomen in de Societeitscommissie, welke hij met verve heeft volbracht. Hiernaast heeft hij ook nog een competitieploeg gecoacht.

Reacties (4)

© A.S.R. Nereus ~ ontwerp: Rolf de Jonker@Loupe ~ techniek: Aron Beekman & Sebastiaan de Stoppelaar ~ colofon

adres

A.S.R. Nereus
Amsteldijk 130a
1078 RT Amsterdam
route

email

bestuur@nereus.nl

telefoon

+ 31 (20) 679 71 17

meer contact »