IOE ~ oud-Nereus ~ sponsoring ~ contact ~ English

nieuws

Winst op Head of the Charles!

23 oktober 2018 10:18 | Judith de Wilde | gewijzigd: 23 oktober 2018 10:18 | Judith de Wilde

Afgelopen zondag hebben Rik Rienks en Max Ponsen het prestigieuze Championship Four's veld gewonnen in Boston, samen met ploeggenoten Ralf Rienks, Roel van Broekhuizen en stuurman Bjorn Kwee. Willem J

De race van KNRB combinatie verliep niet vlekkeloos, onder meer werden ze afgesneden en hadden een kleine aanvaring. Ook werkte het weer niet mee, met harde wind en hoge golven. Desondanks bleek de ploeg te snel voor de vier van de Amerikaanse Roeibond, die uiteindelijk acht seconden langzamer bleek. Al met al een zeer knappe prestatie van de mannen.

In Boston startte ook twee KNRB achten. De acht met daarin Nereïden Ruben Knab, Freek Robbers, Abe Wiersma, Lex van den Herik, Bram Schwarz, Tone Wieten en stuurman Diederik van Engelenburg eindigden als vierde achter Brown. De acht van de Amerikaanse roeibond won de race met een voorsprong van drie seconden, daarachter zat Yale. De tweede KNRB acht werd bemand door onder andere Michiel Oyen, Govert Viergever en Nelson Ritsema. Deze acht moest vijf seconden ingeven op de andere KNRB acht en eindigde op een zesde plaats.

Reacties (0)

Actueel

Er zijn geen actuele berichten

nieuwsarchief »

© A.S.R. Nereus ~ ontwerp: Rolf de Jonker@Loupe ~ techniek: Aron Beekman & Sebastiaan de Stoppelaar ~ colofon

adres

A.S.R. Nereus
Amsteldijk 130a
1078 RT Amsterdam
route

email

bestuur@nereus.nl

telefoon

+ 31 (20) 679 71 17

meer contact »