IOE ~ oud-Nereus ~ sponsoring ~ contact ~ English

nieuws

Nereus Business Week

8 oktober 2018 23:09 | Brinio Claerbout | gewijzigd: 13 oktober 2018 15:50 | Brinio Claerbout

Op maandag 5 november a.s. gaat de vierde editie van de Nereus Business Week van start! In deze week heb je de mogelijkheid om kennis te maken met bedrijfsleven en je te oriënteren op de toekomst.

Nereïden blijken namelijk niet alleen succesvol op het water, menig zijn werkzaam in topfuncties over allerlei sectoren! Niet voor niets dus dat het thema van dit jaar ‘Groei door’ zal zijn.

Dit jaar zijn wederom verschillende interessante inhousedagen en trainingen voor u georganiseerd en is het ook de hoogste tijd voor vernieuwing. Op donderdag 8 november zal er voor het eerst voor juristen van Nereus en Njord een culinair Juridisch Bedrijvendiner plaatsvinden (gratis vino, eten en netwerken). Daarbij heeft ook de Geneeskundedag een volledige make-over gekregen in de vorm van een interactieve dag met verschillende sprekers en cursussen waaronder een hechtcursus! Voor iedereen dus weer interessant om bij te wonen.

De inschrijvingen openen 11 oktober. Schoon dus snel die CV’s op en neem kennis met tal van (doorgroei) mogelijkheden voor het leven na Nereus!

Op de hoogte blijven van de laatste opdates? Vind ons op http://businessweek.nereus.nl/ of volg onze Facebook (Nereus Business Week)/ Instagram (@nereusbw) voor de laatste updates.

Reacties (0)

© A.S.R. Nereus ~ ontwerp: Rolf de Jonker@Loupe ~ techniek: Aron Beekman & Sebastiaan de Stoppelaar ~ colofon

adres

A.S.R. Nereus
Amsteldijk 130a
1078 RT Amsterdam
route

email

bestuur@nereus.nl

telefoon

+ 31 (20) 679 71 17

meer contact »