IOE ~ oud-Nereus ~ sponsoring ~ contact ~ English

nieuws

Eten donderdag 4 oktober

2 oktober 2018 07:12 | Martine Vernimmen | gewijzigd: 2 oktober 2018 07:12 | Martine Vernimmen

Aanstaande donderdag kan er weer gegeten worden op de Societeit! Schrijf je gezellig in om na de outdoor te genieten van een heerlijke Spinazie ovenschotel.

De inschrijvingen voor het eten van aanstaande donderdag zijn weer geopend. Een heerlijke spinazie ovenschotel is een ideaal begin van de avond, om daarna lekker te blijven hangen voor de borrel!

Inschrijven kan voortaan via IOE (https://ioe.nereus.nl/events#/), door in het linkermenu te klikken op 'evenementen'. Lukt het niet? Stuur een mailtje naar socie@nereus.nl. Let op! Aangezien de afroeiers nog geen IOE account hebben, kunnen zij zich nu ook inschrijven via de link van de docs die geplaatst is op Facebook. De inschrijvingen sluiten op donderdag om 12.00. Wees op tijd, want VOL = VOL.

De prijs voor het eten is 4 euro p.p. inclusief toetje. Supersize kost 5,50 euro. Om 20.00u zal er worden uitgeserveerd en je kan je eten komen ophalen tot 20:45. Geef de keuze voor supersize aan in het vakje ‘bijzonderheden’. In dit vakje kunt u ook vega en/of eventuele allergieën vermelden.

Let op! Als u zich inschrijft voor het eten worden er voor u boodschappen gedaan en gekookt, als u zich inschrijft gaan we er dus ook vanuit dat u komt eten. Schrijft u zich in en komt u niet eten, dan zal er alsnog 4 euro voor u in rekening worden gebracht.

Tot donderdag!

Reacties (0)

Actueel

Er zijn geen actuele berichten

nieuwsarchief »

© A.S.R. Nereus ~ ontwerp: Rolf de Jonker@Loupe ~ techniek: Aron Beekman & Sebastiaan de Stoppelaar ~ colofon

adres

A.S.R. Nereus
Amsteldijk 130a
1078 RT Amsterdam
route

email

bestuur@nereus.nl

telefoon

+ 31 (20) 679 71 17

meer contact »