IOE ~ oud-Nereus ~ sponsoring ~ contact ~ English

nieuws

De Almanak is uitverkocht!

18 september 2018 12:37 | Brinio Claerbout | gewijzigd: 25 september 2018 15:21 | Maciek Mika

Het werk van de Almanakcommissie zit erop! De literaire liefdesbaby gemaakt door vijf ijverige Nereïden, competitie- en wedstrijdroeiers, een eerstejaars, een vijfdejaars en alles daar tussenin.

Het resultaat: een perfect uitgebalanceerde samenvatting van het afgelopen jaar. Groter dan ooit, dikker dan ooit en u weet: meer pagina’s is meer beter! Dus haast u naar www.nereus.nl/lid_worden/webshop/ en schaf ‘m aan!

U heeft inmiddels ongetwijfeld door dat er voor u maar één boek toe doet: de Almanak (studieboeken leest u toch niet en literatuur is voor burgers). De bekendmaking van het thema zal plaatsvinden op de borrel op 4 oktober. Dit plechtige moment zorgt voor het nodige vermaak en is daarnaast een goed excuus om bier te drinken. Zorgt allen dat u erbij bent.

Uw boek, uw bijbel, de enige, de echte Almanak der A.S.R. Nereus wordt zaterdag 13 oktober om 14:30 uur gedoopt in de Amstel, onder het genot van een flinke hoeveelheid pils. Dit evenement zal tijdens de Afroeiwedstrijden plaatsvinden op ons bordeauxrode bastion, waarna u uw exemplaar kan ophalen én kan laten signeren door de commissie. Voor de eerste 200 leden is er een Limited Edition boekenlegger, perfect om uw favoriete pagina te markeren.

Foto: Ellen de Monchy

Reacties (0)

Actueel

Er zijn geen actuele berichten

nieuwsarchief »

© A.S.R. Nereus ~ ontwerp: Rolf de Jonker@Loupe ~ techniek: Aron Beekman & Sebastiaan de Stoppelaar ~ colofon

adres

A.S.R. Nereus
Amsteldijk 130a
1078 RT Amsterdam
route

email

bestuur@nereus.nl

telefoon

+ 31 (20) 679 71 17

meer contact »