IOE ~ oud-Nereus ~ sponsoring ~ contact ~ English

nieuws

Opzeggen lidmaatschap voor 31 juli 2018

28 juni 2018 14:33 | Zowi Huinen | gewijzigd: 15 juli 2018 16:36 | Zowi Huinen

Aan al het mooie komt een einde, zo mogelijk ook aan uw lidmaatschap van de A.S.R. Nereus. Bent u voornemens uw lidmaatschap op te zeggen, lees dan verder.

Bent u voornemens uw bordeauxrode das in te wisselen voor een degelijke grijze? Neemt u in overweging een andere invulling te geven aan uw donderdagavond?

Neem dan uiterst nauwkeurig de volgende punten mee in uw besluit:
Het ontbreken van de adrenaline aan de start en het gemis van de ergometer is groot. U zult nooit meer doorweekt van het bier thuiskomen. U zult zich ergeren wanneer u tijdens een borrel tegen een rug aankijkt. U zult zich afvragen waarom niemand u naar huis brengt als u in het ochtendgloren opzoek gaat naar een slaapplaats en u zult uw eten koud moeten blazen voordat u kunt beginnen.

Weet u zeker dat u de warme muren van het bordeauxrode bastion voorgoed wilt verlaten, zeg dan uw lidmaatschap op. Bovendien hoeft u nooit definitief afscheid te nemen van uw geliefde vereniging, omdat u lid kunt worden van Oud-Nereus.

U kunt uw lidmaatschap opzeggen door dit formulier in te vullen. Middels dit formulier kunt u tevens lid worden van Oud Nereus. Zorg dat U zich voor 30 juli 2018 uitschrijft voor het seizoen 2018-2019, want tijdens het zomerreces zal het bestuur minder actief de mail bijhouden. Uitschrijven kan officieel tot 31 augustus 2018.

Reacties (0)

© A.S.R. Nereus ~ ontwerp: Rolf de Jonker@Loupe ~ techniek: Aron Beekman & Sebastiaan de Stoppelaar ~ colofon

adres

A.S.R. Nereus
Amsteldijk 130a
1078 RT Amsterdam
route

email

bestuur@nereus.nl

telefoon

+ 31 (20) 679 71 17

meer contact »