IOE ~ oud-Nereus ~ sponsoring ~ contact ~ English

nieuws

Lotte van ’t Hooft beoogd f.t. Commissaris Competitie

31 mei 2018 09:55 | Pim Krom | gewijzigd: 31 mei 2018 10:11 | Zowi Huinen

Toen Lotte ’s avonds op 17 mei nèt klaar was met trainen, liep ze nietsvermoedend de dameskleedkamer uit. Plots werd ze geblinddoekt en kreeg ze een koptelefoon met haar favoriete hitjes opgezet.

Na een zware training voor de Ringvaart Regatta (100km), waarbij haar blaren waren geknapt, was Lotte van plan om met haar SoCie een hapje te gaan eten. Dit plan viel in het water door de onverwachte kidnap. Het h.t. bestuur reed de limo langs de Nieuwe Meer naar het einde van een landtong. Zittend op het terras van een jachthaven, gelegen tussen de Nieuwe Meer en de Ringvaart, opende Lotte haar ogen. Na een absurde lullepot over dinosauriërs in de prehistorie, werd de gelijkenis gemaakt met de Composaurus van tegenwoordig aan de Amsteldijk.

Lotte kwam in 2013 aan op Nereus en heeft in haar eerste jaar in Dames 10 geroeid. Vervolgens heeft ze in de Dames Gladde Vier plaatsgenomen, waarna ze in het jaar ’15-’16 in de Sociëteitscommissie de functie van Commissaris Bar op haar nam. In 2017 kwam ze in de Dames Clubacht, waarmee ze meermaals als eerste over de streep kwam. Na het coachen van Heren 6, Heren 5 en de Dames Gladde Vier neemt ze dit jaar het coachkader van de Heeren Clubacht op sleeptouw. Om er nog een schepje bovenop te doen start ze volgende week de Ringvaart Regatta.

Lotte’s antwoord op de vraag of zij volgend jaar zitting wil nemen in het bestuur ’18-’19 als Commissaris Competitie maakte zij op een ludieke manier bekend. Tijdens een etentje met de Heeren en Damesch Clubacht verraste ze de h.t. Commissaris Competitie met toepasselijke muziek en een laken met haar ‘JA’ erop geplakt (zie foto).

Reacties (2)

© A.S.R. Nereus ~ ontwerp: Rolf de Jonker@Loupe ~ techniek: Aron Beekman & Sebastiaan de Stoppelaar ~ colofon

adres

A.S.R. Nereus
Amsteldijk 130a
1078 RT Amsterdam
route

email

bestuur@nereus.nl

telefoon

+ 31 (20) 679 71 17

meer contact »