IOE ~ oud-Nereus ~ sponsoring ~ contact ~ English

nieuws

Jeroen Oortwijn beoogd f.t. Commissaris Reünisten en Extern

13 april 2017 10:14 | Chris Oskam | gewijzigd: 13 april 2017 17:28 | Chris Oskam

Woensdag 5 april dacht Jeroen Oortwijn, na zijn biceps te hebben getraind in het krachthonk van de A.S.R., het gebouw weer ongezien te kunnen verlaten.

Niets bleek minder waar, op de drempel van de kleedkamer werd hij overvallen en onder hevig protest ontvoerd. Aangekomen op de plaats van bestemming, een leegstaand pand in het centrum van de stad, werd hem de vraag voorgelegd of hij in het bestuur van 2017-2018 de functie van Commissaris Reünisten en Extern op zich wil nemen. Een functie waarvan het fundament inmiddels staat, maar er nog veel ruimte is de taken naar eigen inzicht in te richten en uit te breiden.

Woensdagavond kwam uw h.t. commissaris Reünisten en Extern te laat binnenrennen op de vergadering van de reünistencommissie. De chaotische binnenkomst werd nog chaotischer door de aanwezigheid van een prominent oud-lid, door Jeroen op pad gestuurd met het enige juiste antwoord: JA. Gezien de verregaande professionalisering van Nereus en de ambitieuze toekomstplannen, is uw bestuur zeer verheugd dat het oud-ledenbestand en de sponsorrelaties komend jaar in goede handen zijn.

Jeroen kwam aan in 2014. Met zijn 1.87m vulde hij een niet mis te verstane sportheld in op zijn afroeiformulier: Govert Viergever. Door eerdere successen op het junioren WK stroomde hij gelijk in bij Middengroep Zwaar. Na 10 blikken te hebben behaald voor de A.S.R., stopte hij met roeien. Afgelopen jaar vervulde hij met verve de rol van Quaestor in de Afroei.

plaatje

Reacties (10)

© A.S.R. Nereus ~ ontwerp: Rolf de Jonker@Loupe ~ techniek: Aron Beekman & Sebastiaan de Stoppelaar ~ colofon

adres

A.S.R. Nereus
Amsteldijk 130a
1078 RT Amsterdam
route

email

bestuur@nereus.nl

telefoon

+ 31 (20) 679 71 17

meer contact »